top of page

Een knappe tuin in elk seizoen

Het hele jaar door van uw tuin genieten? Geen probleem! Met tuinaanleg of tuinonderhoud door Jan Messiaen uit Ingelmunster wordt uw tuin een échte blikvanger.

Tuinaanleg en heraanleg van bestaande tuinen

Tuinaanleg is zo veel meer dan het bedenken van een knap plan. Het gaat niet alleen om plantenkennis, maar ook om het inschatten van welke planten passen in uw grond. Door een doordachte keuze te maken, ziet uw tuin er niet alleen na aanleg goed uit, maar ook na vele jaren. Want Jan Messiaen selecteert samen met u de meest geschikte planten.

Wij garanderen:

deskundige tuinwerken dankzij een ruime ervaring

duurzame materialen en kwalitatieve planten

een vlotte dienstenverlening

een eerlijke en scherpe prijs

Wij ontwerpen uw droomtuin en leggen die aan binnen de afgesproken termijn. U ontvangt steeds vooraf een gratis ontwerpplan.

Tuinonderhoud voor een gezonde en leefbare tuin

Heeft u hulp nodig bij het tuinonderhoud? Jan Messiaen werkt met onderhoudscontracten, maar komt ook bij u langs voor het winteronderhoud van uw tuin, of voor specifieke snoeiwerken bijvoorbeeld. Wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud van hagen. Geniet vanaf morgen van een piekfijne tuin, met het tuinonderhoud van Jan Messiaen!

Bent u op zoek naar een ervaren professional voor tuinaanleg of tuinonderhoud in West Vlaanderen? Vraag vrijblijvend een offerte aan Jan Messiaen uit Ingelmunster!

bottom of page